Start-up Effytool klaar voor de volgende fase

ready

Jan Werkman aangesteld als commercieel directeur

Online organisatieplatform EffyTool, dat een oplossing biedt voor optimalisatie van bedrijfsvoering van zakelijke dienstverleners, gaat een volgende fase in. Aanstaande maandag start Jan Werkman in de nieuwe functie van Commercieel Directeur. Ook op het vlak van development en customer service is versterking aangetrokken om aan de toenemende vraag van de markt te kunnen voldoen.

Volgens oprichter en Algemeen Directeur Gerard de Gier is het uitbreiden van het team een cruciale stap voor de start-up. “Het stelt ons in staat de huidige gebruikers van EffyTool beter te servicen, het platform verder te ontwikkelen en tegelijkertijd op te schalen.”

Efficiënter werken

Als innovatieve speler pakt EffyTool het probleem waarmee veel zakelijke dienstverleners te maken hebben, bij de wortels aan. Teveel werk, te weinig tijd voor de klant. De Gier: “De vraag naar efficiënter werken is groot. De meeste bedrijven weten wel dat het mogelijk is, maar niet waar ze moeten beginnen. Vaak zijn de systemen die al gebruikt worden prima. Wat mist is de schil omheen, die alle systemen en processen aan elkaar knoopt, zodat minder menselijk handelen nodig is. Wij kunnen bedrijven hier stap voor stap bij helpen.”

Focus op makelaardij

De oplossing is geschikt voor elke branche, al richt EffyTool zich vooralsnog op de makelaardij en financiële dienstverlening. De Gier en mede-oprichter Rombout van Eck zijn dan ook verheugd met de komst van Jan Werkman naar EffyTool als Commercieel Directeur. Werkman, die bijna een decennium lang commercieel verantwoordelijk was bij vastgoedplatform funda, start per 15 april.

Jan Werkman: “De afgelopen jaren is duidelijk geworden dat veel dienstverleners, waaronder makelaars, hun businessmodel en bedrijfsvoering moeten aanpassen. Tijd vrijmaken om je hier als ondernemer in te verdiepen, blijkt vaak het onderliggende probleem te zijn. EffyTool biedt een oplossing om bedrijfsprocessen te integreren en optimaliseren, zodat je meer tijd overhoudt voor belangrijke zaken: persoonlijke aandacht voor de klant en het genereren van omzet op de korte én lange termijn. Ik kijk ernaar uit om met EffyTool het verschil te gaan maken voor vele organisaties.”

Uitbreiding team

Om goed te kunnen voldoen aan de behoeften van bestaande gebruikers en het platform te optimaliseren, breidt het team van EffyTool zich deze maand verder uit met Monique Klaver en Lindy Steur als implementatie consultant. Ook starten Jordy van Eijk, Tim van Norde en Alex Schilder als developer. Hiermee is de omvang van het team in één klap verdubbeld en is het bedrijf klaar voor de volgende fase.

Dit bericht delen:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

Terug naar het overzicht