Koppelingen

Effytool biedt koppelingen met meerdere softwarepartijen. Middels onze API-koppeling kunnen we eenvoudig implementaties realiseren tussen Effytool en jouw boekhoudsoftware.

Exact Online

Voorkom dubbel werk en fouten. Koppel al je software, en werk vanuit één management dashboard. Met deze koppelingen wordt het boekhouden nog veel efficienter!

Visma

De Erp-cloudsoftware van Visma gebruik je voor boekhouding, accountancy, hrm & salaris, groothandel, projecten en urenregistratie.

Accountview logo

Accountview

Ontworpen voor koppelingen met andere software. Accountview sluit naadloos aan op Effytool, waardoor de verwerking nog efficiënter verloopt.

Snelstart

SnelStart maakt boekhouden makkelijk voor ondernemers. Een koppeling tussen Snelstart en Effytool bespaart tijd en maakt maatwerk overbodig.

Yuki

Effytool zorgt ervoor (met behulp van een API) dat alle data uit verkoopfacturen rechtstreeks worden opgeslagen in het boekhoudsysteem Yuki.

Twinfield

Effytool zorgt ervoor (met behulp van een API) dat alle data uit verkoopfacturen rechtstreeks worden opgeslagen in het boekhoudsysteem Twinfield.

Mollie Ideal logo zonder background

Mollie Ideal

Effytool heeft een koppeling met Ideal gerealiseerd, waardoor de klant tijdens het proces van omzet en facturatie over een eigen Mollie-account beschikt. 

SalesScreen

Met deze koppeling zorgt Effytool ervoor dat data ‘gecast’ kunnen worden op een scherm in een vestiging van je bedrijf, bijvoorbeeld een vorm van games.
eyemove-logo

Eyemove

Krijg grip op je vastgoedtransacties. Eyemove is de CRM oplossing voor de vastgoedprofessional met ambitie. 

Ondertekenen.nl

Digitaal ondertekenen, handmatig als automatisch in je salesprocessen. Dit is mogelijk met de combinatie van Effytool en Ondertekenen.nl

AFAS Software

Koppel AFAS Software met Effytool en je hebt alles in een management overzicht. Snel, tijd- en kostenbesparend. 

L1NDA-logo-zwart vierkant

L1NDA

L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloub-based oplossing voor het werven, plannen, aansturen en uitbetalen van teams.

Realworks Logo

Realworks

Hét CRM-systeem voor makelaars en andere vastgoedspecialisten. Realworks zorgt ervoor dat communicatie met klanten opgeslagen wordt en objecten eenvoudig te beheren zijn.

Zapier

Zapier maakt koppeling met iedere tool mogelijk. Maak een trigger aan in de ene tool en laat een actie gebeuren in de andere tool.  Hierdoor kun je gemakkelijk taken automatiseren.

ActiveCampaign

ActiveCampaign bied je de tools voor e-mailmarketing, marketing automatiserion en CRM die je nodig hebt om ongelooflijke klantervaringen te creëren.