Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Effytool? Hieronder vind je de meest gestelde vragen die we terug krijgen van onze klanten en partners.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Effytool biedt tientallen oplossingen om meer uit je werkdag te halen. Om echt te kunnen beoordelen hoe jouw organisatie onze tools in kan zetten, laten we in een demo ons dashboard zien en de mogelijkheden die het biedt. Ontdek welke oplossingen Effytool biedt.

Dit is afhankelijk van de toolkit die je kiest om het dashboard in jouw organisatie op te starten en de keuze die je maakt uit de tools die we je verder nog kunnen bieden. Tijdens een live demo kunnen we je een indicatie geven van de kosten.

In Effytool kun je organisatiebreed op eenzelfde wijze factureren met uiteraard specifieke instellingen per bedrijfsonderdeel en activiteit. Alle data komt in de rapportagetool tevoorschijn. Aan deze oplossing kan een koppeling met een extern systeem gemaakt worden voor import van de relaties alsmede aan het einde van de pijplijn een export naar een boekhoudsysteem.

Hiervoor hebben wij de declaratiemodule ontwikkeld. De medewerker voert de declaratie in in het dashboard (kilometervergoeding, parkeergeld etc) , voegt het bonnetje toe indien van toepassing en de declaratie gaat naar de accordeerder. Er is dan ook weer een koppeling naar het boekhoudsysteem. Geen papieren declaraties meer!

Dat kan! Effytool heeft een speciale module voor de nieuwbouw. Hierin kan je al je projecten vanaf de acquisitie-fase tot aan de verkocht fase helemaal bij houden. Bovendien kan vanuit deze module rechtstreeks worden gefactureerd. Excel bestanden voor diverse projecten worden hiermee verleden tijd, alles staat op een plek in het dashboard.

Voor het maken van gespreksverslagen heeft Effytool de verslagmodule ontwikkeld. In deze module kan je van elk gesprek een verslag vastleggen. Of het nou gaat om een intern overleg of een overleg met externe partijen, de verslagmodule kan dit allemaal verwerken. Je kunt de verslagen ook als PDF naar de betrokken partijen mailen vanuit Effytool. Ideaal om snel en efficiënt je verslagen te maken en om deze ook eenvoudig en op een centrale plek terug te vinden.

Zeker, met de processtraat Leads & cross-sell intern zorg je voor het inzichtelijk maken maar ook de distributie van de kansen die langskomen in de organisatie. Koppel ook het portaal voor externe leadpartners aan, die zo toegang kunnen krijgen tot de leads die jullie ze toezenden en je overziet het hele proces van de leads & cross-sell in Effytool.

De rapportagetool is een uitstekende tool om overzicht te creëren in het onderhanden werk, maar biedt nog veel meer overzichten. Je kunt zien hoeveel leads er zijn verzonden, hoeveel opdrachten er zijn getekend en nog veel meer. 

Als jullie gebruik maken van ons dashboard en de in verkoopname straat, dan biedt het dashboard jullie de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de verkochte woningen door middel van de rapportagetool.

Nee. Realworks en EyeMove zijn CRM pakketten. Effytool is dat niet, maar is bedoeld om de processen binnen jullie organisatie te stroomlijnen en te standaardiseren. Effytool kan wel gekoppeld worden met deze CRM pakketten.

Effytool_Contact

Benieuwd of Effytool bij jouw organisatie past?

Effytool biedt tientallen oplossingen om meer uit je werkdag te halen. Om echt te kunnen beoordelen hoe jouw organisatie onze tools in kan zetten, laten we in een demo ons dashboard zien en de mogelijkheden die het biedt. Benieuwd? Onze implementatiespecialisten vertellen graag meer.
effytool-plus-white

vrijblijvende kennismaking

effytool-plus-white

gratis demo

effytool-plus-white

tips uit de praktijk