In volle vaart vooruit

Effytool_Blog_NieuweFase_JanWerkman

Goede voornemens, daar doet niet iedereen aan. En toch kan een nieuw kalenderjaar ook binnen het bedrijfsleven aanvoelen als een nieuw hoofdstuk. Bij Effytool beginnen we enthousiast aan 2020, want dit jaar gaan we gas geven. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan de ‘achterkant’ van onze tools, wat niet zichtbaar is, maar wel cruciaal om vooruit te kunnen. Dankzij de intensieve samenwerking met onze klanten komen we continu tot inzichten. In 2019 heeft dit geresulteerd in verbeterde technologie, waardoor we nu sneller oplossingen kunnen creëren en opleveren. Hoe onze klanten die tools inzetten is nu te lezen op onze vernieuwde website, want Effytool zit in een nieuw jasje. Met een nieuwe huisstijl en aangescherpte propositie kunnen we in volle vaart vooruit.

Eén van de oplossingen die we verder gaan uitrollen is de mogelijkheid om bedrijven met elkaar te koppelen. Want interne samenwerking is belangrijk, maar waarom zou je niet ook naar de winst kijken die je kunt behalen door samen te werken met andere bedrijven binnen en buiten je eigen branche? Niet steeds opnieuw het wiel uitvinden, maar activiteiten zoals marketing en personeelsbeleid met elkaar delen: Effytool biedt je die kans. Hierover later meer!

Daarnaast richten we ons dit jaar op het neerzetten van processen per branche. Dienstverlenende bedrijven hebben namelijk grotendeels dezelfde structuur. Al verschillen hun diensten en producten,  hun processen vertonen veel overeenkomsten. En voor elke organisatie geldt: meer mensen, meer ruis. Door kennis en informatie voor iedereen beschikbaar te maken verbetert de communicatie en door elke stap in een proces vast te leggen voorkom je moeilijkheden. Onze klanten vertellen het steeds: alles wat ze voorheen uit hun hoofd of met een checklist deden, verloopt met Effytool moeiteloos en foutloos. Onze tools ondermijnen daarbij niet hun kernsysteem, maar versterken juist het gebruik ervan. We kijken er naar uit om onze nieuwe klanten dit de komende tijd zelf te laten ervaren.

Gerard de Gier,
Algemeen directeur Effytool

Dit bericht delen:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

Terug naar het overzicht