Oplossingen op maat

Met de praktijkervaring en technologie van Effytool heb je alles in huis om je organisatie optimaal in te richten, zodat de effectiviteit en het werkplezier toeneemt. We nemen je graag mee in onze visie op jouw rol als dienstverlener. Hoe we je verder helpen? Van nieuwe businessmodellen tot het verhogen van conversie en advies bij je online strategie: lees hieronder wat onze tools voor je kunnen doen.

IntroVideo_Effytool

Het dashboard

Alle tools van Effytool zijn gekoppeld aan het dashboard: voortaan de centrale plek voor alle informatie die je nodig hebt. Door de look en feel van het dashboard aan je bedrijf aan te passen creëer je een eigen organisatieplatform. Het dashboard vormt je startpagina, die laat zien wat er gebeurt in de hele organisatie. Hierdoor ontstaat overzicht en inzicht. Effytool breidt periodiek, zonder extra kosten voor gebruikers, het dashboard uit met nieuwe tools.
Te gebruiken als HRM-tool: alle informatie per medewerker, afdeling en vestiging bijeen, alsook statutaire gegevens.
Dynamische verzameling van allerhande praktische zaken in je organisatie die steeds opnieuw tijd kosten. Met deze tool kun je interne afspraken vastleggen en regels met betrekking tot imago en positionering, alsook gegevens voor medewerkers (zoals pensioen, vrije dagen) en kantoorregels (zoals werkwijze, alarmnummers, wifi codes).
Effytool koppelt documenten aan praktijkregels, zodat je er slimmer en gemakkelijker mee kunt werken.

Met deze hulptool worden losse excel documenten overbodig en de tool zorgt ervoor dat je als organisatie informatie op één centrale plek kunt bijhouden. Daarnaast kan data die reeds in het dashboard staat in een Smart List worden verrijkt met eigen informatie. Deze tool is gekoppeld aan de rapportagetool, waardoor gemakkelijk analyses kunnen worden gemaakt over de data uit de Smart List.  

Actualiteit delen en goed vindbaar maken door het gebruik van praktijkregels: er ontstaat een gekoppelde database.
Iedereen op de hoogte, ook zonder eigen social account. Door de koppeling van interne en externe data is deze tool bovendien een sturingsmiddel.
Verbinding bevorderen, evenementen vastleggen en overzicht creëren door het centraal plaatsen van foto’s door de beheerder.
Alle processen in je bedrijf in kaart, dus uniforme werkwijzen en minder kans op fouten. Elke stap en elk benodigd middel of mens wordt benoemd.
Informatie uit de andere tools die je organisatie gebruikt wordt meegenomen in de realtime rapportages die het dashboard automatisch maakt.
Alle relevante gegevens over je klanten, van bankrekeningnummer tot adres, bijeengebracht, om meer te halen uit je netwerk.
Alle relevante gegevens over projecten, van deadline tot teamsamenstelling, bijeengebracht, zodat je efficiënter en sneller werkt.
Alle commerciële kansen voor je bedrijf eenvoudig en inzichtelijk bijhouden, zodat geen enkele kans onbenut blijft en continu overzicht bestaat.
Een handige verzameling tijdsbesparende tools die repeterende werkzaamheden (zoals declaraties, documenten samenvoegen, digitaal ondertekenen) eenvoudiger maken, zodat sneller en efficiënter wordt gewerkt.

Met deze tool voeg je pdf-bestanden samen, waarbij je zelf de volgorde van de bestanden en de naam van het samengevoegde document bepaalt.

Wie werkt op welke afdeling en hoe kom je in contact? Het smoelenboek geeft een overzicht van alle gebruikers in Effytool: van iedereen een foto, de functie(s) en contactgegevens.
Met deze tool vergeet je nooit meer een collega: de verjaardagskalender herinnert je aan alle verjaardagen van gebruikers voor de komende 30 dagen.
Eenvoudig verlof, ziekte of andere afwezigheid indienen en laten accorderen door de hiervoor bevoegde gebruiker? Door afwezigheid vast te leggen in Effytool weet je zeker dat voor alle gebruikers inzichtelijk is wie afwezig zijn en tot wanneer.
Stel een handboek op voor je organisatie, bijvoorbeeld met interne regels of huisstijlrichtlijnen, en maak het toegankelijk voor alle gebruikers op een centrale plek.

Lees nieuws- of andere berichten, zoals die van social media, op je eigen dashboard: met deze tool haal je externe data naar binnen via een RSS feed.

Met deze tool kun je een overzicht met links op je startpagina plaatsen. De beschikbare links kunnen worden beheerd door een contentbeheerder en zijn in te stellen naar je eigen voorkeur.
Van ‘Fijne feestdagen’ tot ‘Welkom nieuwe collega’s!’ en van een bedrijfsslogan tot een nieuwjaarswens: met deze tool kun je dagelijks, wekelijks, maandelijks of doorlopend een quote in beeld brengen op het dashboard.
Het verwerken van declaraties is een typische klus waarin veel organisaties minder tijd zouden willen steken. Deze tool helpt met invullen, uploaden, autoriseren door daartoe gemachtigde gebruikers en doorsturen naar de boekhouding, zodat er geen apart programma meer voor nodig is.
Met deze tool kun je een checklist aanmaken in Effytool en door rechten in te stellen zelf bepalen welke gebruiker een checklist mag toevoegen. Toegang tot de checklisten wordt per gebruiker op afdelingsniveau bepaald.
Om het hele proces van post en autorisatie minder tijdrovend en foutgevoelig te maken kun je met deze tool poststukken ter accordering indienen.
Log sneller en veiliger in met Single Sign-on: voortaan kun je inloggen in Effytool via een eerder gebruikte inlogmethode, zoals Google Suit of Microsoft 365*, eventueel met een extra verificatie. Zo wordt de kans op verkeerde gebruikers verkleind.
Van reiskostenvergoeding tot opleidingsbudget, van ziekteverzuim tot ouderschapsverlof: deze tool zet alle gegevens per medewerker bijeen en kan ook gebruikt worden voor declaraties.
Bij een woning die te koop of te huur staat, maar ook tijdens andere inspecties zoals bij een huurauto, doorloop je met deze tool eenvoudig en snel een digitale controle. Het inspectieproces wordt hiermee vergemakkelijkt en minder tijdrovend.
Deze tool biedt waardevolle rapportages en koppelingen met externe systemen of je eigen CRM, voor import van relaties en automatisch doorsturen naar de boekhouding. Minder kans op fouten en beperkte credits door facturatieregels, eenmalige invoer van gegevens en voortdurende controle. Per medewerker, afdeling en activiteit instelbaar.
Tijdens een strategiedag(deel) nemen de consultants van Effytool je organisatie onder de loep: op basis van hun bevindingen worden de bedrijfsprocessen geoptimaliseerd met behulp van het dashboard.
Met deze tool worden alle commerciële kansen binnen je eigen organisatie benut door logistieke distributie. Een lead wordt vastgelegd, aan een afdeling gekoppeld en gevolgd, zodat je realtime inzicht hebt in de status. Overdracht van leads wordt vergemakkelijkt en de gegevens leiden tot goede, actuele managementinformatie.
Om externe leadpartners toegang te verschaffen tot het proces van de leads & cross-sell heeft Effytool dit portaal ingericht. In combinatie met het proces Leads & Cross Sell intern kun je al je leadpartners een eigen toegang tot het portaal bieden.

Proces presentatie en aanmelding Verkoop bestaande voor bedrijven die het niet bijhouden in de kernsystemen.

Oplossingen voor de makelaardij

Deze tool versoepelt het volledige In Verkoopnameproces: van de eerste ingeplande afspraak tot en met de ondertekening van de OTD door de makelaar. Alle processtappen, zoals het opmaken van een unieke opdracht tot dienstverlening en offerte, worden gestroomlijnd.
Deze tool versoepelt het hele proces Verkocht & Transport: vanaf het moment dat een object mondeling verkocht is tot en met de dag van transport, inclusief inspectie. De koopakte als document wordt in een extern systeem gemaakt.
Het pakket Aankoop Makelaardij bestaande bouw bestaat uit meerdere onderliggende processen zoals acquisitie (met OTD en offerte), aanmelding, verkocht en transport (met inspectietooling).
Alle stappen die een makelaar zet bij het binnenhalen van een klant die een huis aan wil kopen, van het eerste gesprek tot en met het tekenen van de opdracht, worden met deze tool gevolgd en gestructureerd. Courtage of onderzoek bij het kadaster doorberekenen? Door de koppeling met je productendatabase maakt deze tool je proces uniek.
Deze tool versoepelt het volledige verhuurproces binnen vastgoedmanagement: de verhuur van objecten waarvoor het beheer plaatsvindt.
Voor BOG-kantoren structureert deze tool het hele proces vanaf de verkoop tot de dag van transport, onder andere: automatisch opmaken van de koopakte, controle door de notaris en inspectie. Zo heb je doorlopend overzicht van waar in het proces de opdracht zich bevindt en kan continu een koppeling worden gemaakt met andere systemen.
Wanneer een makelaar een nieuwbouwwoning verkoopt, wordt dit proces uitgevoerd in externe systemen, maar Effytool zorgt voor het totaaloverzicht en een koppeling met het facturatieproces. Met deze tool kan de status per object (en project) worden bijgehouden.

Organisatie

Te gebruiken als HRM-tool: alle informatie per medewerker, afdeling en vestiging bijeen, alsook statutaire gegevens.

Praktijkregels

Dynamische verzameling van allerhande praktische zaken in je organisatie die steeds opnieuw tijd kosten. Met deze tool kun je interne afspraken vastleggen en regels met betrekking tot imago en positionering, alsook gegevens voor medewerkers (zoals pensioen, vrije dagen) en kantoorregels (zoals werkwijze, alarmnummers, wifi codes).

Smart Documents

Effytool koppelt documenten aan praktijkregels, zodat je er slimmer en gemakkelijker mee kunt werken.

Smart lists

Lijstjes zijn voortaan overbodig: deze tool verzamelt en koppelt gegevens uit spreadsheets en andere overzichten, zodat je je data optimaal benut.

Nieuws

Actualiteit delen en goed vindbaar maken door het gebruik van praktijkregels: er ontstaat een gekoppelde database.

Social media

Iedereen op de hoogte, ook zonder eigen social account. Door de koppeling van interne en externe data is deze tool bovendien een sturingsmiddel. 

Foto's

Verbinding bevorderen, evenementen vastleggen en overzicht creëren door het centraal plaatsen van foto’s door de beheerder.

Processen

Alle processen in je bedrijf in kaart, dus uniforme werkwijzen en minder kans op foutjes. Elke stap en elk benodigd middel of mens wordt benoemd. 

Rapportage

Informatie uit de andere tools die je organisatie gebruikt wordt meegenomen in de realtime rapportages die het dashboard automatisch maakt.

Relaties

Alle relevante gegevens over je klanten, van bankrekeningnummer tot vestigingsplaats, bijeengebracht, om meer te halen uit je netwerk.

Projecten

Alle relevante gegevens over projecten, van deadline tot teamsamenstelling, bijeengebracht, zodat je efficiënter en sneller werkt.

Leads

Alle commerciële kansen voor je bedrijf eenvoudig en inzichtelijk bijhouden, zodat geen enkele kans onbenut blijft en continu overzicht bestaat.  

PDF Samenvoeger

Met deze tool voeg je pdf-bestanden samen, waarbij je zelf de volgorde van de bestanden en de naam van het samengevoegde document bepaalt.

Hulptools

Een handige verzameling tijdsbesparende tools die repeterende werkzaamheden (zoals declaraties, documenten samenvoegen, digitaal ondertekenen) eenvoudiger maken, zodat sneller en efficiënter wordt gewerkt.

Smoelenboek

Een handige verzameling tijdsbesparende tools die repeterende werkzaamheden (zoals declaraties, documenten samenvoegen, digitaal ondertekenen) eenvoudiger maken, zodat sneller en efficiënter wordt gewerkt.

Verjaardagskalender

Met deze tool vergeet je nooit meer een collega: de verjaardagskalender herinnert je aan alle verjaardagen van gebruikers voor de komende 30 dagen.

Afwezigheidsmodule

Eenvoudig verlof, ziekte of andere afwezigheid indienen en laten accorderen door de hiervoor bevoegde gebruiker? Door afwezigheid vast te leggen in Effytool weet je zeker dat voor alle gebruikers inzichtelijk is wie afwezig zijn en tot wanneer.

Handboek

Stel een handboek op voor je organisatie, bijvoorbeeld met interne regels of huisstijlrichtlijnen, en maak het toegankelijk voor alle gebruikers op een centrale plek.

RSS nieuws

Lees nieuws- of andere berichten, zoals die van social media, op je eigen dashboard: met deze tool haal je externe data naar binnen via een RSS feed.

Snelkoppelingen

Met deze tool kun je een overzicht met links op je startpagina plaatsen. De beschikbare links kunnen worden beheerd door een contentbeheerder en zijn in te stellen naar je eigen voorkeur.

Quotes

Van ‘Fijne feestdagen’ tot ‘Welkom nieuwe collega’s!’ en van een bedrijfsslogan tot een nieuwjaarswens: met deze tool kun je dagelijks, wekelijks, maandelijks of doorlopend een quote in beeld brengen op het dashboard.

Declaratiemodule

Het verwerken van declaraties is een typische klus waarin veel organisaties minder tijd zouden willen steken. Deze tool helpt met invullen, uploaden, autoriseren door daartoe gemachtigde gebruikers en doorsturen naar de boekhouding, zodat er geen apart programma meer voor nodig is.

Checklistenmodule

Met deze tool kun je een checklist aanmaken in Effytool en door rechten in te stellen zelf bepalen welke gebruiker een checklist mag toevoegen. Toegang tot de checklisten wordt per gebruiker op afdelingsniveau bepaald.  

Post-module

Om het hele proces van post en autorisatie minder tijdrovend en foutgevoelig te maken kun je met deze tool poststukken ter accordering indienen.

Inspectie

Bij een woning die te koop of te huur staat, maar ook tijdens andere inspecties zoals bij een huurauto, doorloop je met deze tool eenvoudig en snel een digitale controle. Het inspectieproces wordt hiermee vergemakkelijkt en minder tijdrovend.  

Omzet & Facturatie

Deze tool biedt waardevolle rapportages en koppelingen met externe systemen of je eigen CRM, voor import van relaties en automatisch doorsturen naar de boekhouding. Minder kans op fouten en beperkte credits door facturatieregels, eenmalige invoer van gegevens en voortdurende controle. Per medewerker, afdeling en activiteit instelbaar.

Module Single Sign-On

Log sneller en veiliger in met Single Sign-on: voortaan kun je inloggen in Effytool via een eerder gebruikte inlogmethode, zoals Google Suit of Microsoft 365*, eventueel met een extra verificatie. Zo wordt de kans op verkeerde gebruikers verkleind.

HRM Basis

Van reiskostenvergoeding tot opleidingsbudget, van ziekteverzuim tot ouderschapsverlof: deze tool zet alle gegevens per medewerker bijeen en kan ook gebruikt worden voor declaraties.

Portaal leadpartners

Om externe leadpartners toegang te verschaffen tot het proces van de leads & cross-sell heeft Effytool dit portaal ingericht. In combinatie met het proces Leads & Cross Sell intern kun je al je leadpartners een eigen toegang tot het portaal bieden.

Processtraat Presentatie & Aanmeldpagina

Proces presentatie en aanmelding Verkoop bestaande voor bedrijven die het niet bijhouden in de kernsystemen.

Strategiedag (deel)

Tijdens een strategiedag(deel) nemen de consultants van Effytool je organisatie onder de loep: op basis van hun bevindingen worden de bedrijfsprocessen geoptimaliseerd met behulp van het dashboard.

Leads & Cross Sell

Met deze tool worden alle commerciële kansen binnen je eigen organisatie benut door logistieke distributie. Een lead wordt vastgelegd, aan een afdeling gekoppeld en gevolgd, zodat je realtime inzicht hebt in de status. Overdracht van leads wordt vergemakkelijkt en de gegevens leiden tot goede, actuele managementinformatie.

Oplossingen voor de makelaardij

Aquisitie Verkoop Makelaardij Bestaande Bouw (IVN)

Deze tool versoepelt het volledige In Verkoopnameproces: van de eerste ingeplande afspraak tot en met de ondertekening van de OTD door de makelaar. Alle processtappen, zoals het opmaken van een unieke opdracht tot dienstverlening en offerte, worden gestroomlijnd.

Makelaardij Bestaande bouw Verkocht & Transport

Deze tool versoepelt het hele proces Verkocht & Transport: vanaf het moment dat een object mondeling verkocht is tot en met de dag van transport, inclusief inspectie. De koopakte als document wordt in een extern systeem gemaakt.

Processtraat Makelaardij Aankoop

Het pakket Aankoop Makelaardij bestaande bouw bestaat uit meerdere onderliggende processen zoals acquisitie (met OTD en offerte), aanmelding, verkocht en transport (met inspectietooling).

Acquisitie Makelaardij Aankoop

Alle stappen die een makelaar zet bij het binnenhalen van een klant die een huis aan wil kopen, van het eerste gesprek tot en met het tekenen van de opdracht, worden met deze tool gevolgd en gestructureerd. Courtage of onderzoek bij het kadaster doorberekenen? Door de koppeling met je productendatabase maakt deze tool je proces uniek.

Processtraat VGM Verhuur

Deze tool versoepelt het volledige verhuurproces binnen vastgoedmanagement: de verhuur van objecten waarvoor het beheer plaatsvindt.

Processtraat BOG Verkocht & Transport

Voor BOG-kantoren structureert deze tool het hele proces vanaf de verkoop tot de dag van transport, onder andere: automatisch opmaken van de koopakte, controle door de notaris en inspectie. Zo heb je doorlopend overzicht van waar in het proces de opdracht zich bevindt en kan continu een koppeling worden gemaakt met andere systemen.  

Proces Acquisitie BOG Verkoop

Voor BOG-kantoren biedt deze tool uitkomst voor het hele proces tot het moment van opdracht tot dienstverlening: elke stap in het proces wordt inzichtelijk gemaakt, waardoor partijen gemakkelijker samenwerken en systemen aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Nieuwbouw Verkoop

Wanneer een makelaar een nieuwbouwwoning verkoopt, wordt dit proces uitgevoerd in externe systemen, maar Effytool zorgt voor het totaaloverzicht en een koppeling met het facturatieproces. Met deze tool kan de status per object (en project) worden bijgehouden.
Effytool_Contact

Benieuwd of Effytool bij je organisatie past?

Effytool biedt tientallen oplossingen om meer uit je werkdag te halen. Om echt te kunnen beoordelen hoe jouw organisatie onze tools in kan zetten, laten we in een demo ons dashboard zien en de mogelijkheden die het biedt. Benieuwd? Onze implementatiespecialisten vertellen graag meer.

vrijblijvende kennismaking

gratis demo

tips uit de praktijk