Advies en oplossing ineen

Met de praktijkervaring en technologie van Effytool heb je alles in huis om je organisatie efficiënter en productiever te maken. Wat dat concreet op kan leveren? Lees hieronder meer over de functie van onze tools.

IntroVideo_Effytool

Goede managementinfo

Voor een groeiend bedrijf is goede sturingsinformatie en het aanbrengen van structuur essentieel. Veel klanten gebruiken de gegevens uit het dashboard en de rapportagetool dan ook om richting te geven aan hun organisatie.

Het is spannend om het aantal vestigingen te zien groeien, maar met behulp van Effytool houden we heel goed overzicht. Omdat we bovendien meer inzicht in de organisatie hebben, kunnen we onze mensen beter sturen.

Hannah Groen

SchielandBorsboom

Synergie binnen je bedrijf

De implementatie van Effytool vereist actieve inbreng van medewerkers, wat hun betrokkenheid bij het bedrijf vergroot. Wanneer het dashboard dagelijks wordt bekeken, ervaren gebruikers een betere interne communicatie en onderlinge band.

Er was onvoldoende binding onderling, bijvoorbeeld tussen onze twee bedrijfstakken nieuwbouw en bestaande bouw. Via het dashboard komen collega’s nu te weten waar andere afdelingen aan werken. Dat heeft de interne betrokkenheid vergroot.

Effytool_Functies_VB&T

Patricia Goudswaard

VB&T Makelaars

Platform Effytool effytool.nl
We gebruiken de gegevens uit Effytool niet alleen voor procesoptimalisatie, maar ook bij de ontwikkeling van talent. Bij het coachen van medewerkers is het prettig voor leidinggevenden om terug te kunnen vallen op een goed sturingsmiddel. In een functioneringsgesprek zeggen we bijvoorbeeld: dit heeft het kantoor gedaan en dit heb jij gedaan, hoe kunnen we dat veranderen? Het gebruik van Effytool vergroot het bewustzijn over onze manier van werken. En weten hoe je zelf werkt ten opzichte van je collega’s is voor iedereen nuttig.

Frits Perton, Brantjes Makelaars

“Effytool biedt een combinatie van strategie, advies en tools op maat. Wij gebruiken het dashboard nu anderhalf jaar en willen niet meer zonder! Door standaardisatie kunnen we betere kwaliteit leveren en we hebben nu meer grip op procesdata. Onze organisatie, mensen en wensen vormden destijds het uitgangspunt voor een nieuwe werkwijze, waar we kritisch naar blijven kijken met de consultants van Effytool. Uniek, zulk maatwerk en persoonlijke begeleiding.”

Frits Perton, Brantjes Makelaars

Een te reproduceren concept

Wanneer een bedrijf groeit, wordt de noodzaak van uniform werken ook groter. Het dashboard van Effytool zorgt daarbij niet alleen voor procesoptimalisatie, maar ook voor ondersteuning bij strategische keuzes.

Toen we er vestigingen bij kregen, wilden we een bedrijfsconcept neerzetten dat te reproduceren was. Op al onze vestigingen wordt nu hetzelfde gewerkt. De bedrijfsprocessen zijn vastgelegd, dus er kan gemakkelijk worden uitgebreid.

Kees-Jan Borsboom

SchielandBorsboom

Minder administratie, meer commercie

Administratieve zaken, zoals facturatie en het bijhouden van gegevens in meerdere systemen, kunnen veel tijd in beslag nemen. Automatisering levert tijdwinst op, een besparing van fte en een interessantere functie voor de medewerkers die blijven.

We waren veel tijd kwijt aan het maken van brochures, opslaan van beeldmateriaal en monitoren van leads. Sinds we met Effytool werken hebben we een kleiner team, dat zich bovendien meer met onze klanten bezig kan houden.

Effytool_Functies_VB&T

Patricia Goudswaard

VB&T Makelaars

Effytool_Contact

Benieuwd of Effytool bij je organisatie past?

Effytool biedt tientallen oplossingen om meer uit je werkdag te halen. Om echt te kunnen beoordelen hoe jouw organisatie onze tools in kan zetten, laten we in een demo ons dashboard zien en de mogelijkheden die het biedt. Benieuwd? Onze implementatiespecialisten vertellen graag meer.

vrijblijvende kennismaking

gratis demo

tips uit de praktijk